Welkom bij Kindertherapie Amstelveen

 

 

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. En als je ziet dat hij/zij een korte of langere periode niet lekker in zijn vel zit, wil je er wat aan doen. Maar je weet niet altijd wat. Een kindertherapeut kan dan helpen.

Kinderen hebben niet altijd de woorden om uit te leggen waar ze mee zitten. Daarom wordt bij Kindertherapie Amstelveen elk kind begeleid op een speelse wijze. Op zijn eigen manier gaat elk kind op ontdekkingstocht in zijn binnenwereld, de plek waar emoties en gedachten schuilen. Als therapeut sluit ik aan bij de beleving van het kind maar stimuleer ook een zoektocht naar zijn kracht en eigen wijsheid.

Veranderingen zijn al heel snel te merken en in de meeste gevallen kan uw kind na 8 tot 15 sessies op eigen benen verder. 

De hulpbronnen die een kind bij mij in therapie leert aanwenden kan het zijn leven lang blijven inzetten. Als problemen bij kinderen op jonge leeftijd aandacht krijgen, heeft het kind meer kans om als volwassene evenwichtiger en gelukkiger in het leven te staan.  

Lees verder over mijn werkwijze onderKindertherapie of neem contact op om te horen hoe ik uw kind kan helpen.

Waarom Kindertherapie Amstelveen?

- effectieve en kortdurende therapie

- kindgericht en op maat, uw kind staat centraal

- uw kind leert vaardigheden die het zijn hele verdere leven kan toepassen

- de oorzaak wordt aangepakt, niet de symptomen

- intake bij u aan huis (geldt voor ouders van kinderen in Amstelveen)