Integratieve kindertherapie Amstelveen.

 

Integratieve kindertherapie is een kortdurende, effectieve vorm van therapie voor kinderen van 4 tot 14 jaar. De therapie werkt vanuit diverse invalshoeken en richt zich op de oorzaak van de ervaren problemen. Door aan de oorzaak te werken, kan er blijvend resultaat geboekt worden.

Het kind staat centraal in mijn aanpak en ik maak in alle gevallen een plan op maat. Geen standaard therapie, maar maatwerk gericht op uw kind.

Integratieve kindertherapie is ontwikkeld omdat bij de behandeling van volwassenen heel vaak bleek dat de oorzaak van hun problemen in de kinderjaren ontstaan was. Door kinderen te helpen wordt voorkomen dat de problemen groter worden. Kinderen leren om zelf oplossingen te vinden en hebben hun leven lang iets aan wat ze leren.

Mijn drijfveer is om kinderen echt vooruit te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer bepaalde problemen bij kinderen op jonge leeftijd aandacht krijgen, het kind meer kans heeft om als volwassene evenwichtiger en gelukkiger in het leven te staan.

Lees meer over hoe de therapie in zijn werk gaat onder  Werkwijze