Ervaringen van ouders en kinderen bij Kindertherapie Amstelveen.

(uit privacy overwegingen worden geen volledige namen vermeld)

Moeder van D (9 jaar): het was een verlegen jongen maar hij kan nu voor zichzelf opkomen. Dit is goed, want het is nodig in de huidige maatschappij.

 

Moeder van J (11 jaar): volgens de juf op school had mijn zoon ADHD. Hélène opende ons de ogen voor de begaafdheid van onze zoon. Met aangepast en meer uitdagend lesmateriaal verdween het drukke gedrag in de klas. Mijn zoon is nu helemaal op zijn plek.  

 

Moeder van A (9 jaar): ze mist nog haar (overleden) vader maar ze heeft manieren gevonden om met haar verdriet om te gaan. Ze heeft weer plezier thuis en op school.  

Vader van S (14 jaar): laatst waren wij met het hele gezin weg voor een paar dagen en ze was de lader van haar Ipod vergeten. Normaal gesproken zou ze door het lint gaan, nu bleef ze rustig. Ze had duidelijk een andere mindset.

 

Juf van L (12 jaar): hij is nu helemaal happy, ligt goed in de groep en is klaar om naar de middelbare school te gaan.

Vader van L (9 jaar): als ik naar reguliere instanties was gegaan, had mijn kind nu een label gehad. Nu zit hij lekker zijn vel, zonder een stempel te hebben gekregen.  


Moeder van B (11 jaar): hij zei niet zo veel toen hij thuis kwam, maar hij straalde helemaal en dat vertelde mij genoeg.

 

NeemContact met mij op door het contactformulier hiernaast in te vullen.    

  .